Døre og vinduer

logo

Outline vinduer og døre med 10 års garanti
Når du vælger Outline vinduer, får du kvalitet der holder. Alle vores vinduer og døre er designede til, at du kan have glæde af dem i mange år. Klassiske håndværksdyder er en selvfølge, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor yder vi 10 års garanti på vores produktserier i TRÆ, TRÆ/ALU og TRÆ/ALU ENERGY.

Vi skræddersyer alle vores vinduer og døre, så de passer perfekt til dit hus og dine behov. Drømmer du om runde vinduer, meterhøje vinduer, skrå vinkler, anderledes farver eller noget helt femte? Hos os kan du få det præcis, som du ønsker og så kan vi levere vinduer og døre på helt ned til 7 dage!

Se mere i Outlines brochure her (link til pdf af Outlines brochure)

TRÆ vinduer og -døre
Er vinduer og døre lavet i hårdfør, nordisk kernefyrretræ det mest naturlige for dig? Og har du det fint med, at der indimellem skal bruges en sommerdag på at svinge malerpenslen? Outlines TRÆ serie fås i alle stilarter fra det moderne minimalistiske til det romantiske sprosse-look.

Træ produkt billede

TRÆ/ALU vinduer og -døre
Er vedligeholdelse ikke lige dig? TRÆ/ALU serien fra Outline kombinerer det bedste fra to verdener. Indvendig får du en flot og naturlig fyrretræsoverflade og udvendig en elegant og praktisk aluminiumsbeklædning, der både er robust og stort set ikke skal vedligeholdes.

Træ Alu produkt billede

TRÆ/ALU ENERGY vinduer og -døre
Er lavenergi ekstra vigtigt for dig? Med Outlines TRÆ/ALU Energy serie får du det bedste af det bedste. Vinduerne fås med energimærke A og er med 3 lag glas som betyder, at energi fra solen hentes ind i huset og bliver derinde. Det sikrer, at du sparer på varmeregningen og gør miljøet en tjeneste.

Træ Alu Energy produkt billede

Hent Outlines brochure for 2013-2014 her

 

290cictvm6oozo5b_250_250

Hent Lacunas brochure for 2014 her